2014. január 18., szombat

Személyes Búcsú

Sziasztok. Megjöttem a személyes búcsúzómmal is. El sem hiszem, hogy vége lett a blognak, hisz annyira hozzám nőtt. Először is szeretném megköszönni mindazt a sok mindent amit csináltatok. Gondolok itt a kommentekre és a pipákra. A feliratkozókról nem is beszélve el sem hiszem, hogy több százan voltunk itt, és olvastátok a történetet. Tényleg nagyon köszönök mindent Nektek. Tőletek csodásabb olvasók nem is kellenek. Most leírok mindent. De tényleg mindent. :D
Ezt a blogot bevallom úgy találtam ki, hogy olvastam  a Dark Harry-t. Az eleje szinte ugyan az, sablonos marhaság volt. Aztán egyre jobban kezdtem megkedvelni az írást, és titeket is, olvasókat.
Utána egyre többen lettünk, el sem hiszitek, hányszor akartam törölni a blogot, csak mert néhányszor nem volt ötletem, hogy mit írjak stb. utána másnap feljöttem, és láttam azt a sok kommentet amit Tőletek kaptam. Hát az valami csodás érzés volt. Innentől folytattam, igazából az íráson nem is gondolkodtam. Mármint a részeken. Eleinte csak annyit tudtam, hogy lesz Zoé és Zayn, meg hogy a Dark szerint fogom írni. Igen, tényleg így gondoltam. Mentségemre szóljon, első blogom ez volt és hát semmit sem tudtam az írásról.
De aztán elég hamar szerintem kinőttem ebből a "másolásból" és lett belőle egy mondhatni egész jó, nem sablonos történet. Jöttek sorjába a szereplők, utána mentek is. És velük együtt a bonyodalmak is jöttek. De együtt "átvészeltük" ezt az egészet. Tényleg nagyon hálás vagyok amiért itt voltatok velem, és olvastatok, kommenteltetek valamint pipáltatok. Most mondok pár infót, amit ilyenkor szokás.

Az összes bejegyzés 40 volt, ebből 36 rész volt, 4 pedig valami más és egy piszkozat.


Az oldalon összesen 427 komment gyűlt össze, ami rengeteg. Legalábbis nekem sok, és rengeteget jelentenek. Nagyon örülök, amiért ennyit komiztatok. 
A rendszeres olvasók száma pedig 107. Ezt el sem hiszem! 



Az oldal megjelenítések száma is rengetek. Ezt is nektek köszönhetem! 


Ennyien olvastátok itthon, valamint más országokból


A blogban előforduló karakterek:
Zoé Bell - Lucy Hale
Zayn Malik - Zayn Malik 
Perrie Malik - Perrie Edwards
Harry Styles - Harry Styles
Liam Payne - Liam Payne 
Louis Tomlinson - Louis Tomlinson
Niall Horan - Niall Horan
Jennifer Diamond - Demi Lovato
James Diamond -James Maslow
Max Skyes - Taylor Lautner
Jessica Williams - Hayley Williams 
Hope Evans - Ashley Benson 
Tony Bell - T.Mills 

A blog első bejegyzése: 2013. április. 17 szerda volt
A blog utolsó bejegyzése: 2014. január. 19 vasárnap

Még egyszer köszönöm, hogy itt voltatok velem, és olvastatok. Nélkületek nem ment volna ez az egész! Hálás vagyok mindenért.

A blognak ezennel hivatalosan is vége!

3 megjegyzés:

  1. kár hogy vége nagyon szerettem:( és ez nagyon szép szám amit elértél!:)

    VálaszTörlés
  2. Most nem lesz 2. éves vagy mi?!

    VálaszTörlés